“Vi vil levere høj kvalitets medicinsk cannabis der giver patienter bedre livskvalitet”

Thomas Skovlund Schnegelsberg – CEO

Lær på 2,5 minut hvem STENOCARE er, hvad de laver og hvad de står for

Hvem er STENOCARE?

STENOCARE er et dansk selskab, som importerer og sælger medicinsk cannabis produkter via apoteker og hospitaler.

Vi vil dyrke og producere medicinsk cannabis i højteknologiske indendørs klimarum, hvor det er muligt at styre alle de forhold, der påvirker planternes styrke, kvalitet og ensartethed. Rummene er total isolerede således sollys, udendørs luft og skadelige levende organismer ikke kan påvirke dyrkningen.

Der bygges på velafprøvede erfaringer og løbende rådgivning fra vores canadiske partner CannTrust, som er en af Canada’s førende producenter af medicinsk cannabis.

Hvad laver STENOCARE?

Det er pr 1. januar 2018 blevet gjort muligt at få medicinsk cannabis på recept fra egen læge med ”Forsøgsordningen”. STENOCARE har under Forsøgsordningen for medicinsk cannabis, fået optaget sine cannabis olie produkter på Lægemiddelstyrelsens liste med cannabisprodukter til medicinsk brug.

STENOCAREs strategi rummer to ting der er lige vigtige for virksomhedens succes:

1) Import og engros af færdige medicinske cannabisprodukter af høj kvalitet til danske patienter.
2) Eget dyrknings- og produktionsanlæg i Danmark til at producere færdige cannabisprodukter af høj kvalitet til danske og europæiske patienter.

Det medicinske cannabismarked i Danmark og Europa er alle for nylig legaliseret, og der er meget begrænsede historiske data om markedsstørrelse og potentiale. STENOCARE projicerer for 2021, at den danske markedsværdi kan nå 1 milliard danske kroner, og at det europæiske marked kan nå 30 milliarder danske kroner for medicinske cannabisprodukter. Data fra mere modne legaliserede markeder som Canada tyder på, at forsyningskapaciteten ikke vokser i samme takt som den globale efterspørgsel fra nye legaliseringsmarkeder uden lokal produktion. Denne udvikling giver attraktive fremtidige muligheder for virksomhedens eget produktionsanlæg.

STENOCARE har first-mover, i forhold til at få lovgivningsmæssige godkendelser fra Lægemiddelstyrelsen.

Det har vi lavet siden sidst

STENOCARE afslutter sin første høst med succes

onsdag 2. oktober, 2019|

STENOCARE har i september gennemført sin første høst af planter til medicinsk cannabis. STENOCARE anvender udelukkende indendørs dyrkningsmetode, og det er der to årsager til:

1. De danske regler kræver der ikke må anvendes pesticider til beskyttelse mod skadevoldere i planterne.

2. Det høje kvalitetskrav til ensartethed fra høst til høst, så styrke og indhold af plantens aktive stoffer overholder meget snævre grænser.

LÆS MERE HER

Live interview med CEO, Thomas S. Schnegelsberg

mandag 26. august, 2019|

STENOCARE sendte i torsdags live interview på Facebook, hvor Thomas Skovlund Schnegelsberg, adm. direktør i STENOCARE A/S præsenterede selskabets halvårsregnskab for 2019, samt informerede om selskabets nuværende udfordringer med sin canadiske partner, Canntrust. Annabella Pultz fra Finwire var aftenens vært.

LÆS MERE HER

Seneste nyt

  • STENOCARE etablerer verdens første hybrid

STENOCARE etablerer verdens første hybrid

I dag har STENOCARE underskrevet en betydningsfuld kontrakt med henblik på at etablere state-of-the-art faciliteter til at dyrke højkvalitets cannabis i stor skala i Danmark. Samtidig har STENOCARE sikret 15 millioner danske kroner i gældsfinansiering, som sammen med kontanter skal finansiere kontrakten.

Mød teamet

Thomas S.
Schnegelsberg

CEO

Thomas S. Schnegelsberg er medstifter af STENOCARE, født 1965, har stor erfaring med ledelse, strategi, forretningsudvikling og brand marketing.

Schnegelsberg har arbejdet hos Microsoft i Danmark, Norden, Storbritannien og EMEA, hvor han har været ansat i ledende lederroller i omkring 20 år.

Hertil kommer, at Schnegelsberg havde bestyrelsesmedlems professionelle rolle hos Lauritz.com, hvor han har tilbragt 11 år.

Rolf
Steno

CCO

Rolf Steno, født 1965, er serieiværksætter og har stor erfaring med forretningsinnovation, strategi og global salg og markedsføring.

Steno har arbejdet som administrerende direktør i LFP Scandinavia i 14 år og for Techsage / Spinjet-sagen i 16 år med salg i 130+ lande, hvor Steno var opfinder og delvis patenthaver af IP til Spinjet.

Steno har haft faglige roller inden for ledelse, global support og service og forretningsudvikling.

Søren
Kjær

COO

Søren Kjær er medstifter af STENOCARE, født 1964, har stor erfaring med projektledelse, innovationsprocesser og bioteknologi fra gartneriet.

Tidligere erfaring omfatter 20 års konsulenttjenester hos DEVCON og deltagelse i EU-projekter i Ghana.

Fra venstre mod højre
Rolf Steno, CCO og medlem af bestyrelsen – Søren Kjær, COO – Søren Melsing, Medlem af bestyrelsen – Marianne Wier, formand – Thomas S Schnegelsberg, CEO – Peter Bugge Johansen, CFO – Jeppe Bo Jeppesen, medlem af bestyrelsen

STENOCAREs hjørne

Mere om medicinsk cannabis i Danmark

By |mandag 10. juni, 2019|

Medicinsk cannabis anvendes i dag som en bred betegnelse for produkter, der indeholder enten dele af cannabisplanten, aktive stoffer fra cannabisplanten eller syntetisk fremstillede cannabinoider. De medicinske cannabisprodukter bruges til at lindre en række forskellige sygdomme, herunder sclerose, nervesmerter og kræft. Man kan få medicinsk cannabis i flere forskellige former, herunder cannabisolie, kapsler, tabletter, tørrede cannabisblomster og mundhulespray. I Danmark er det lovligt og muligt at få medicinsk cannabis. Medicinsk cannabis skal ordineres på recept af en læge og kan kun udleveres fra et apotek eller et hospital. De lovlige medicinske cannabisprodukter er standardiserede og kontrollerede. Alle produkter overholder lægemiddelstyrelsens [...]

De andre selskaber på Nordic Rise

Du kan læse mere om de andre selskaber tilknyttet Nordic Rise på forsiden.

Gå til Nordic Rise forsiden

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret omkring nye spændende tiltag på Nordic Rise. Tilmeld dig herunder.