“Internet Of Things – Vi forbinder vores kunders produkter til internettet”

Daniel Lux – CEO

Lær på 2 minutter hvem Seluxit er, hvad de laver og hvad de står for

Hvem er Seluxit?

Seluxit blev grundlagt for 12 år siden med drømmen om at skabe det intelligente hus – et hus, der ikke blot gør dagligdagen lettere, men også automatisk reducerer energiforbruget.

Vi har udviklet en omfattende, teknisk platform, der hurtigt, nemt og billigt kan digitalisere virksomhedernes produkter og gavne dem og deres kunder.

På Seluxit har vi en holistisk tilgang til IoT, altså tingenes internet. Det betyder, at vi ikke kun fokuserer på en del af processen, men er sammen med vores kunder på hele rejsen. Fra idé til teknisk specifikation til udvikling, produktion, drift og vedligehold. Denne tilgang betyder at vi i samarbejder med vores kunder altid kan implementere en IoT-løsning til tiden, på budget og efter høje kvalitetsstandarder.

Hvad laver Seluxit?

Seluxit opererer i tre segmenter. Det, vores kunder har til fælles, er, at de alle bruger den samme grundlæggende IoT-platform og mange af de samme udviklingsressourcer og derfor også deler udviklingsomkostningerne.

SMART HOME
Dette segment består af produkter, der automatiserer hjemmet og haven, som kan være alt fra klare lys til plæneklippere. Et vigtigt emne er interoperabiliteten mellem alle de forskellige enheder. Interoperabilitet er et vigtigt element i udviklingen af ​​det intelligente hjem, som automatiserer opgaver.

SMART METER
Smarte målere er brugsmålere til vand, gas eller elforbrug, der kan læses eksternt. Dette gør det muligt for forbrugerne at få oplysninger om deres forbrug i realtid, og derfor åbner det en mulighed for at justere deres adfærd for at spare energi og ressourcer øjeblikkeligt.

SMART MASKINER
Segmentet består i at optimere industrimaskiner gennem digitalisering og IoT, hvor detaljeret, real-time dataindsamling kan hjælpe med at strømline processer, automatisere operationer og tilbyde tjenester baseret på de indsamlede data. IoT-løsninger kan i praksis hjælpe med at fortælle virksomheder, hvornår tiden er rigtig til vedligeholdelse baseret på faktisk slitage eller andre målte indikatorer.

Det har vi lavet siden sidst

Energioptimerings projekt

torsdag 28. november, 2019|

Seluxit er en af ​​tre nøglepartnere på det EU-finansierede projekt “AVES” igennem CLEAN ETI. AVES fokuserer på energioptimering gennem dataindsamling, analyse og visualisering. AVES er et toårigt projekt, som udføres sammen med Aalborg Universitets Institut for Energiteknik og Systemize ApS, en virksomhed som er specialiseret i rådgivning indenfor energioptimering. 

LÆS MERE HER

At bygge smarte grænser

tirsdag 26. november, 2019|

At holde styr på ens egne varer er kompliceret. Men derimod at holde styr på verdens varer mens de krydser grænser er i en helt anden liga. 

Seluxit CEO, Daniel Lux, vil præsentere Seluxits Bluetooth Low Energy (BLE) beacon denne uge på L’ODASCE Colloque Douanier Européen. ODASCE europæisk told symposium er mødestedet for toldprofessionelle og dette års hotte emne er traceability.

LÆS MERE HER

Mød teamet

Daniel Lux

CEO

Medstifter og medejer siden 2006.

Daniel har, i sin rolle som administrerende direktør, ansvaret for forretningsudvikling, salg og organisation.

Daniel har en omfattende teknisk ekspertise og engagerer sig særligt i kritiske IoT-spørgsmål, såsom datasikkerhed og hvordan enheder kan arbejde sammen.

Daniel har en kandidatgrad i datalogi med speciale i kunstig intelligens.

Daniel er født i Tyskland, uddannet i Holland, og bosat i Danmark siden 2000. Tidligere beskæftiget som researcher hos KPN Research, software developer hos LH Agro og Software manager hos Liab ApS.

Morten P. Frederiksen

CTO

Medstifter og medejer siden 2006.

Morten har, i sin rolle som teknisk direktør, ansvaret for elektronisk udvikling, produktion, certificering og supply chain management.

Morten har studeret elektronik ved Sønderborg Teknikum og Syddansk Universitet. Udover bred teknisk viden og fascination af elektronik er Morten specielt engageret i at sikre, at de udviklede produkter lever op til kundernes forventninger, herunder særligt modenhed, kvalitet og pris.

Tidligere ansættelser inkluderer testudvikler hos Simrad, samt hardwareudvikler hos Liab ApS.

Jesper Frank

SALES DIRECTOR

Ansat 1. april 2019.

Jesper har, i sin rolle som salgsdirektør, ansvaret for salg og markedsføring og toplinie vækst.

Jesper er en energisk person med stor erfaring inden for det strategiske såvel som det operationelle, og han ser et kæmpe potentiale i IoT.

Jesper har flere års erfaring med recurring revenue modeller, herunder også SaaS (Software as a Service).

Jesper har en cand.merc fra Århus Universitet.

Tidligere ansættelser inkluderer salgsdirektør hos Atex, VP hos Logstor og en række executive stillinger i salg internationalt og i Skandinavien hos Saxotech.

Seluxit’s hjørne

Værn om dem, du holder af

By |onsdag 12. juni, 2019|

Her er et eksempel på hvad Internet of Things kunne gøre for dig.

Din elmåler som alarmsystem i dit hjem
Hvad hvis din elmåler kunne fortælle dig, om du har indbrud i huset? Hvad hvis du kunne få en besked, hvis din bedstemor ikke stod op om morgenen? Så kunne du bedre værne om dem du holder af.

Data-Driven Business Models
Gang på gang, har forsyningsvirksomheders husstandskunder vist manglende interesse for at følge med i detaljerne om deres energiforbrug. Men forsyningsvirksomheder kan drage nytte af denne data, og spare energi til gavn for hele samfundet. Men den data har forsyningsvirksomhederne ikke i dag. Hvorfor? Fordi de skal have samtykke fra husstandskunderne, og er derfor nødt til at tilbyde husstandskunderne værdi til gengæld for deres data.

Derfor arbejder Seluxit sammen med en række forsyningsvirksomheder for at skabe innovative og værdifulde applikationer baseret på energiforbrugsdata, og nye forretningsmodeller, som gør det muligt for virksomhederne at tjene penge og gavne samfundet samtidig.

Et eksempel er et alarmsystem baseret på ændringer i det forventede energiforbrugsmønster. Energiforbrugsmønstre indikerer normal aktivitet i et hjem i løbet af dagen. Hvis disse mønstre er forstyrret af indtrængende. Er det din teenager, der laver natmad i nye og næ, eller er der indbrud i hjemmet?

Et andet eksempel er ældreomsorg, også baseret på energiforbrug. Energiforbrugsmønstre afspejler en persons vaner, og når en persons vaner ændrer sig, kan det være et tegn på helbredsproblemer. Hvis der ikke, blev lavet kaffe om morgenen, som normalt eller hvis personen pludselig ikke står op, som normalt. Hvis den personens vaner afviger markant fra det normale, kan det for eksempel være et tegn på demens.

Fremtidsperspektiver
Disse eksempler er kun nogle, blandt de mange potentielle brugsscenarier, der kan give forsyningsvirksomhedens husstandskunder værdi. I takt med at fremtidens hjem bliver mere intelligente, desto mere vil værdien af energiforbrugsdata stige. Energiforbrugsdata kan hjælpe os, med at vide om vores køleskab eller andre hvidevarer er i stykker, måske i en automatisk data-dreven kommunikation mellem smarthome enheder og elmåleren. Energiforbrugsdata fra gas og vandmåler kan fortælle os om der er lækage og dit smarthome kunne reagere ved automatisk, at slukke for forsyningen og opfordre til handling via smart højtaler, fjernsyn og vores mobilenheder.

Find os på Facebook

Seluxit Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores investor nyhedsbrev! Send os din mail og vi skriver til dig når vi publicerer investor nyheder.

Tilmeld dig Seluxit Investor Nyhedsbrev

De andre selskaber på Nordic Rise

Du kan læse mere om de andre selskaber tilknyttet Nordic Rise på forsiden.

Gå til Nordic Rise forsiden