“Halvdelen af alle cancerpatienter er resistente overfor kemoterapi – det vil vi ændre”

Billede af CEO Nils Brünner

Nils Brünner – CEO

Lær på 2 minutter hvem Scandion Oncology er, hvad de laver og hvad de står for

Hvem er Scandion Oncology?

Selskabet Scandion Oncology blev stiftet for at imødegå et af de vigtigste problemer i moderne cancerbehandling (onkologi): Behandling af kræftformer, der har udviklet modstand mod kemoterapi.

Halvdelen af alle kræftpatienter har ikke gavn af kemoterapi. Denne resistens øger dødeligheden og udgør desuden en stor byrde for sundhedssystemet.

Med omkring 18 millioner nye kræftdiagnoser hvert år, kan en ny behandling, der kan hjælpe med at overvinde kemoterapi-resistens, have et meget stort forretningspotentiale.

Scandion Oncology arbejder på at udvikle behandlinger, der vil øge kræftcellers følsomhed overfor kemoterapi inden for metastatisk brystkræft og kræft i tyktarmen.

Hvad laver Scandion Oncology?

First in Class
Scandion Oncology vil hjælpe nye kræftbehandlinger med at overvinde resistens overfor kemoterapi for tusindvis af patienter. Detaljerede analyser anslår, at markedet er på over 4 milliarder euro årligt.

Hurtig og omkostningslav vej til resultater
Vores mål er at afslutte vores første fase II-forsøg i slutningen af 2020. Ved afslutningen af fase II-undersøgelsen vil vi overveje en exit eller at indgå i et partnerskab.

Stærke og attraktive patenter
Scandion Oncology har en stærk patentportefølje, der løber frem til 2037. For store pharma selskaber kan denne gruppe patienter være attraktive når det kommer til at teste vores løsninger i kombination med deres eksisterende kræftbehandlinger.

Vores førende kandidat SCO-101 har bestået 4 fase I forsøg og er nu klar til fase II forsøg.
Vores anden kandidat, SCO-201, er på et sent præklinisk stadium. Vi har mere end 800 analoger i den prækliniske screeningsfase.

Det har vi lavet siden sidst

Scandion Oncology vil være repræsenteret på Sedermeradagen d. 18. november 2019 i Stockholm

mandag 4. november, 2019|

CEO i Scandion Oncology, Nils Brünner vil præsentere nyheder fra Scandion Oncology på Sedermeradagen i Stockholm d. 18. november 2019.

Dette arrangement er rettet mod alle med interesse i mikro- og small cap-segmentet, og du vil have mulighed for at opleve præsentationer fra flere interessante virksomheder.

Arrangementet finder sted på Six Hotel i Stockholm, og vi håber at se dig.

LÆS MERE HER

Scandion Oncology modtager EU-patent på SCO-101

tirsdag 29. oktober, 2019|

Scandion Oncology annoncerede d. 14. oktober 2019, at European Patent Office (“EPO”) har godkendt selskabets patentansøgning på  produktet SCO-101 i kombination med kemoterapi. Patentet er gyldigt indtil maj 2037.

Scandion Oncology's patent nr. 17726573.3 blev indgivet den 17. maj 2016 og henviser til brugen af ​​SCO-101 i kombination med et anticancerlægemiddel til behandling af forskellige kræftformer. EPO har nu godkendt patentansøgningen, og patentet udstedes den 5. november 2019 og er gyldigt indtil maj 2037.

LÆS MERE HER

Seneste nyt

Nyhedsbrev fra CEO i Scandion Oncology

tirsdag 8. oktober, 2019|

Niels Brünner som er CEO i Scandion Oncology har for nyligt skrevet et nyhedsbrev. Herunder kan du se nogle af de punkter som Niels kommer ind på.

  • Mestre den globale udfordring med at udrydde resistens over for lægemidler
  • Første klinisk fase II-undersøgelse
  • Lovgivningsmæssig feedback
  • SCO-101 produktion
  • Milepæl for forventede data, der skal nås i andet kvartal, 2020
  • Anden klinisk fase II-undersøgelse
  • Mechanism of action studies
  • Krigen mod antibiotikaresistens

LÆS HELE NYHEDSBREVET PÅ ENGELSK HER

 

Mød teamet

Nils Brünner

CEO

MD, DMSc
Professor University of Copenhagen
Co-founder of Scandion Oncology A/S

Carit Andersen

CFO

Cand.Merc
Associate Professor
University of Southern DK

Jan Stenvang

CSO

MSc, PhD
Associate Professor, University of Copenhagen

Øverst fra venstre: Carit Jaques Andersen (CFO), Christian Vinding Thomsen (Bestyrelsesmedlem), Jørgen Bardenfleth (Bestyrelsesformand), Nils Brünner (CEO), Carl Borrebaeck (Bestyrelsesmedlem)

Nederst fra venstre: Palle Christophersen (Scientfic advisory board), Peter Michael Vestlev (CMO), Thomas Feldthus (Bestyrelsesmedlem), Jan Stenvang (CSO)

Scandion Oncology’s hjørne

Scandion Oncology & Nordic Rise Launch Party

By |mandag 4. november, 2019|

I forbindelse med Nordic Rise Launch Party som løb af staben d. 26. september, var en del af selskaberne fra Nordic Rise familien tilstede.

Her i videoen kan du se præsentationen af Scandion Oncology med Jan Stenvang, CSO. Præsentationen foregik som en interview-seance.

Interviewer: Frederikke Antoine Schmidt fra Roccamore Shoes

De andre selskaber på Nordic Rise

Du kan læse mere om de andre selskaber tilknyttet Nordic Rise på forsiden.

Gå til Nordic Rise forsiden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – så holder vi dig opdateret omkring nye spændende tiltag på Nordic Rise. Tilmeld dig herunder.