“Vores samlede efterretningsløsning sikrer at vores kunder kan reducere deres sikkerhedsrisici i alle dele af verden.”

Hans Tino Hansen – CEO

Lær på 4 minutter hvem Risk Intelligence er, hvad de laver, og hvad de står for

Hvem er Risk Intelligence?

Risk Intelligence er en dynamisk verdensleder inden for trussel- og risikovurdering. Vi holder til i Hellerup nord for København men har eksperter siddende i mange tidszoner for at kunne levere analyser til vores kunder 24 timer i døgnet.

Gennem vores digitale platform kan vores kunder i hele verden overvåge globale sikkerhedsrisici, så de kan planlægge og gennemføre operationer i risikoområder. Efterretninger indsamles direkte fra lokale kilder, via lokale analytikere og fra et større internationalt efterretningsnetværk.

Selskabets forretningsmodel er designet med fuld skalerbarhed i tankerne, og vi betragtes globalt som eksperter inden for vores forretningsområde.

Hvad laver Risk Intelligence?

Risk Intelligence System er en digital løsning udviklet i tæt samarbejde med globale virksomheder inden for shipping og offshore segmentet.

Risk Intelligence System er en digital løsning udviklet i tæt samarbejde med globale kunder inden for shipping, offshore, oile og gas. Vores digitale platform er designet ud fra kundernes behov i tæt samarbejde med de erfarne analytikere hos Risk Intelligence. Risk Intelligence System tilbyder kunderne et samlet billede af igangværende og langsigtede sikkerhedsrisici på det maritime område.

Analyserne sætter fokus på oprørsbevægelser, pirateri, organiseret kriminalitet, terrorisme og militære konflikter og samspillet mellem disse. Risk Intelligence identificerer, hvor alvorlige hændelser opstår og leverer en vurdering af, hvor stor truslen er i hvert område. Dette gør det muligt for virksomhederne at vurdere både nuværende og fremtidige sikkerhedsrisici med det formål at minimere de risici, som påvirker deres operationer. Der er i øjeblikket to moduler i Risk Intelligence System – MaRisk og PortRisk. Selskabet lancerer i oktober 2019 et tredje modul, LandRisk til vurdering af risici mod landtransport.

MaRisk
MaRisk leverer et globalt overblik over hændelser og trusler til søs, der gør det muligt for kunden at planlægge og udføre maritime operationer indenfor

PortRisk
PortRisk overvåger mere end 210 specifikt udvalgte havne og terminaler globalt. Alle havne og terminaler har gennemgået omfattende analyser, og mere end 20 procent af havnene og terminalerne er blevet vurderet af Risk Intelligence gennem sårbarhedsvurderinger på selve havnen.

LandRisk
LandRisk er under udvikling og vil blive lanceret som en del af Risk Intelligence System i oktober 2019. Ved at tilføje LandRisk til det eksisterende Risk Intelligence System får kunderne adgang til et samlet Supply Chain Security systen, med al relevant trussels- og risikoinformation mod logistikkæden.

LandRisk forklaret på under et minut:

Det har vi lavet siden sidst

Whitepaper (Hvidbog): Skibsfart i Den Persiske Golf

torsdag 15. august, 2019|

I henholdsvis maj og juni blev tankskibe fra Fujairah og i Oman-bugten angrebet. Disse angreb har haft en direkte indflydelse på skibsfarts-truslen i Den Persiske Golf. For nylig har et råolietankskib rapporteret om chikane fra iranske flådebåde. Det virker tilsyneladende som en gengældelse fra iransk side af, efter der blev beslaglagt et tankskib ved Gibraltar, som transporterede olie fra Iran.

I den forbindelse har Risk Intelligence udgivet et white paper, som undersøger begivenhederne, der har ledt til disse hændelser. Risk Intelligence giver samtidig en kort analyse af den aktuelle situation.

LÆS MERE HER

Ambitiøst data- og AI (kunstig intelligens)-projekt

mandag 13. maj, 2019|

Risk Intelligence offentliggør i dag den officielle lancering af et ambitiøst data- og AI (kunstig intelligens)-projekt over de næste tre år, hvilket fundamentalt vil forbedre brugen af data i Risk Intelligence, forbedre produktiviteten og reducere produktionsomkostningerne. Projektet og dets forretningsmæssige udvikling vil blive finansieret af en kombination af langsigtet lån fra Vækstfonden, kreditfaciliteter og udvidelse af egenkapital.

Seneste nyt

Pressemeddelelser

Risk Intelligence A/S increases its revenue by 21% in Q3 2019 and by 43% in total for Q1-Q3 2019
Læs hele pressemeddelelsen på engelsk her

New LandRisk product mitigates historically high cargo theft risk levels

Læs hele pressemeddelelsen på engelsk her

Risk Intelligence A/S delivers on growth promise - LandRisk product launched

Læs hele pressemeddelelsen på engelsk her

Risk Intelligence announces that the Company is now fully funded to support the current strategy

Læs hele pressemeddelelsen på engelsk her

Risk Intelligence A/S signs renewal license agreement for the Risk Intelligence System with the U.S. Naval Information Warfare Systems Command (formerly SPAWAR)

Læs hele pressemeddelelsen på engelsk her

Risk Intelligence has entered into a partnership with Devoteam for implementing the company’s data and AI strategy

Læs hele pressemeddelelsen på engelsk her

Mød teamet

Hans Tino Hansen

CEO

Hans Tino Hansen er stifter og CEO for Risk Intelligence. Han er cand.polit fra Københavns Universitet og har specialiseret sig i efterretnings- og sikkerhedsrisici for shipping-, offshore-, olie- og gasvirksomheder. Derudover har han rådgivet en række virksomheder og statslige organisationer på ledelsesniveau siden 2001.

Hans har udviklet ”The Four Circles Model”, en model til forståelse af effekten af de indbyrdes forhold mellem terrorisme, oprør, organiseret kriminalitet og pirateri. Fra 2005 begyndte virksomheden at analysere pirateri generelt og især i Somalia og Vestafrika. I løbet af 2007 begyndte han at udvikle den webbaserede overvågningsløsning for globale maritime sikkerhedsrisici, MaRisk, som i dag bruges af en række private virksomheder, der til sammen opererer mere end 12 procent af verdens handelsflåde og andre flåder rundt om i verden.

Han har bidraget til bøger om maritim sikkerhed og bliver anvendt som ekspert af internationale og danske medier.

Jens Krøis

CFO

Jens Krøis er Chief Financial Officer og medlem af ledelsen med det overordnede ansvar for Finans og Investor Relations. Han har en lang track record på ledelsesniveau i børsnoterede virksomheder i Norden.

Før han tiltrådte Risk Intelligence har Jens arbejdet i de sidste 5 år som konsulent og som CFO, hvor han hjalp virksomheder med at rejse kapital på Nasdaq og Oslo Børs. Jens’ seneste stilling var som CFO i en norsk noteret (OSE) biotekvirksomhed. Tidligere havde han en lang karriere i FLSmidth & Co.

Jens Krøis har omfattende viden og erfaring inden for finansiering, funding, kapitalforhøjelser og investor relations og har et stærkt netværk på kapitalmarkedet både lokalt og globalt. Han har erfaring med finansiel rapportering (både intern og ekstern) og rapportering til børs- og kapitalmarkeder generelt.

Risk Intelligence’s hjørne

Risk Intelligence udvikling

tirsdag 21. maj, 2019|

2001 – 2007: Markedsopbygning og indgåelse af de første maritime kundeaftaler.

2008 – 2013: Lanceringen af den digitale platform med MaRisk og videreudvikling af markedsposition.

2014 – 2016: Lancering af den nye platform og det andet digitale produkt – PortRisk (2015) og en ny version af MaRisk (2016). PortRisk overvåger port- og terminal sikkerhedsrisici på mere end to hundrede specifikt udvalgte havne over hele verden.

2017 – Indledende udvikling af selskabets tredje modul LandRisk. Med LandRisk vil Risk Intelligence System sammenkæde en hele Supply Chain Security logistikkæden trussels- og risikovurderinger både på land, i havne og til søs. Med LandRisk vil Risk Intelligences adresserbare marked forøges mere end ti gange.

Find os på facebook

De andre selskaber på Nordic Rise

Du kan læse mere om de andre selskaber tilknyttet Nordic Rise på forsiden.

Gå til Nordic Rise forsiden

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret omkring nye spændende tiltag på Nordic Rise. Tilmeld dig herunder.