“Vi bringer bilindustrien i pole position”

Claus T. Hansen – CEO

Lær på 3 minutter hvem Omnicar er, hvad de laver og hvad de står for

Hvem er Omnicar?

OMNICAR er et dansk softwarehus, der udvikler en cloud-baseret teknisk platform til bilindustrien.

Vi har kunder som består af bilimportører og kædeværksteder i  Danmark, Norge og Sverige. OMNICAR blev grundlagt i 2016 og har kontorer i København og Stockholm.

Hvad laver Omnicar?

OMNICAR støtter bilforhandlere og værksteder i at øge indtjening og forbedre værkstedernes produktivitet og mindske administrationsomkostninger, alt imens en bedre kundeoplevelse styrkes. Læs mere på omnicar.com

Det har vi lavet siden sidst

Fremtidsplaner

tirsdag 6. august, 2019|

I august 2019 annoncerer vi nye planer for en ny markedsplads, der fremskynder vores fremtidige vækst.

Seneste nyt

Pressemeddelse

OmniCar Holding AB: Ny strategi, revideret vejledning og omkostningsbesparelse – opfølgning

Som annonceret den 17. juni 2019 vil Omnicar Holding AB omstrukturere organisationen og reducere driftsomkostningerne. Vi vil fremadrettet fokusere på operationer i stor skala som bilimportører, store forhandlergrupper, workshopkæder og kommerciel samarbejde med finansielle leasingselskaber.

Vores produktlinje, SAM, der understøtter små forhandlere, ophører – indtægterne fra dette segment kan ikke retfærdiggøre softwareudviklings-omkostningerne.

Vores softwareprodukt, der understøtter importører og store workshopkæder, AutoCRM, vil blive yderligere forbedret i 2019. AutoCRM står for 90% af vores omsætning i 2019 og 2018 og kun omkring 10% af vores udviklings- og salgsomkostninger. Som en positiv konsekvens vil vi fra den 1. juli 2019 have en rentabel operation. Alle ikke-rentable aktiviteter blev afviklet pr. 30. juni 2019, som vi tidligere har meddelt.

I august 2019 annoncerer vi nye planer for en ny markedsplads, der fremskynder vores fremtidige vækst.

Omnicar Holding ABs bestyrelse har besluttet, at Omnicar Holding AB ikke vil tage backup af Omnicar A/S likvidationsomkostninger. Likvidationsomkostningerne estimeres i intervallet 7-9 mio. SEK. Som følge heraf har Omnicar Holding AB afgivet en konkurserklæring for Omnicar A/S i Danmark, da Omnicar A/S ikke kan opfylde sine forpligtelser over for OmniCar Holding AB – dette vil ikke påvirke nogen formidlede indtægts-tal i 2. halvår 2019.

Vores indtægtsprognose forbliver den samme som annonceret den 17. juni 2019 (2.700.000 SEK for 3. kvartal 2019 vokser med 15% i 4. kvartal 2019).

Alle aktiviteter vil blive videreført i Omnicar Holding AB, Omnicar AB i Sverige og Omnicar Importer ApS i Danmark.

Mød teamet

Claus T. Hansen

Group CEO

Co founder, Omnicar A/S.

Claus har en MBA i Marketing fra University of New South Wales. Han har tidligere været CEO for Guava Communication A/S. Han har været bestyrelsesformand for en række virksomheder, og siden 2017 har Claus været Koncerndirektør for OMNICAR HOLDING AB.

Mikkel Lippmann

CEO

Co founder, Omnicar A/S.

Fokusområder: Drift, marketing services samt onboarding og support. Konsulent erfaring fra det nordiske bilmarked i digitalt salg, markedsføring og optimering af kommunikation samt forhandler og importør udvikling. 20 års erfaring som entreprenør og iværksætter blandt de store brand og
kommunikationsnetværk, Publicis Worldwide, IPG, WWP, samt Co founder af dansk digitalt bureau OMI A/S.

De andre selskaber på Nordic Rise

Du kan læse mere om de andre selskaber tilknyttet Nordic Rise på forsiden.

Gå til Nordic Rise forsiden

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret omkring nye spændende tiltag på Nordic Rise. Tilmeld dig herunder.