Tidligere på måneden meddelte Nustay, at de har indgået en fortløbende distributionsaftale med Innstant Limited (“Innstant Travel”) om inkludering af samtlige af deres omkring 750.000 hoteller og anden indkvartering på Nustays hotelbookings-platform. Aftalen omfatter også mere end 20.000 hoteller som der er individuelle aftaler med.

Innstant Travel er en førende global udbyder af engrossalgsprodukter og -tjenester, som internationale kunde- og salgsteams varetager i 12 lande i Europa, Mellemøsten og USA.

“Det er meget glædeligt at meddele denne nye aftale med Innstant Travel, en førende global leverandør af engrossalgsprodukter og -tjenester. Jeg er sikker på, at denne distributionsaftale kommer begge parter til gode, og jeg ser frem til vores samarbejde ”, kommenterer Mathias Lundø Nielsen, CEO og Founder.

Som kommentar til denne seneste udvikling, tilføjer Darryl Ismail, CEO for Innstant Travel følgende:
“Innstant Travel glæder sig over at samarbejde med en innovativ industrileder som Nustay. Vores omfattende samling hoteller på globalt plan vil kunne tilbyde Nustays kunder endnu flere valg og fleksibilitet. Dette strategiske partnerskab er et bevis på vores løbende engagement i at støtte og udvide vores globale partnernetværk .”