“Vi vil være verdens bedste og mest nyskabende hotelbookingportal.”

Mathias Lundø Nielsen – CEO

Lær på 2 minutter hvem Nustay er, hvad de laver og hvad de står for:

Hvem er Nustay?

Fundamentet for Nustays medlemseksklusive næstegenerationsplatform til onlinebooking blev lagt i København, hvor vi de dag har deres hovedsæde. Nustay er vokset med raketfart siden grundlæggelsen. De har sat sig for at revolutionere markedet for hotelbooking online. De har ved hjælp af big data og avancerede algoritmer udviklet en bookingplatform, som er skræddersyet til at finde det helt rigtige hotel til den enkelte kunde til en særdeles fordelagtig pris.

Nustay blev grundlagt i september 2014 og er en venturefinansieret virksomhed med prominente investorer, herunder Lars Seier Christensen (grundlægger af Saxo Bank), Casper Christensen (dansk filmstjerne) og RB Investments, som har base i Singapore.

Hvad laver Nustay?

Nustays multikulturelle og passionerede teams arbejder ud fra kontorer i København, Dubai og Kiev. Vi har sat os det mål at blive verdens bedste hotelbookingplatform fordi vi mener, at alle skal have adgang til det væld af hoteller, der findes verden over, og forkæles med lidt luksus. Vi er funderet på værdier som teamwork, enestående kundeservice, udforskning og ambition.
Det er vores mission at tilbyde kunderne den bedste, mest omkostningseffektive og mest intelligente løsning til at finde og booke det helt rigtige hotel til rejsen og samtidig tilbyde hotelejerne en profitabel platform. Vi kalder det den næste generation af hotelbooking.

Altid billigst
Nustay tilbyder den bedste service til de laveste priser på markedet. Du skal blot oprette en konto, og vores billige hotel priser vil blive præsenteret. Endelig er der en måde at begrænse rejseudgifter og bruge flere penge på sjove ting.

Gennemsigtighed betyder ingen skjulte gebyrer
I modsætning til traditionelle hotel booking platforme, inluderer Nustay altid alle skatter og afgifter i priserne (som er juridisk muligt at inkludere). Det betyder, at på Nustay.dk, er prisen som du ser – prisen du betaler. Vi giver dig en god og transparent reservations oplevelse.

Relevante søgeresultater frem for alt
Forbrugere er smarte nok til at vide hvornår virksomheder viser de mest rentable produkter – før de viser de mest relevante resultater. Tro os, når vi siger, at det gør vi ikke. Vores “Smart Search” er en kombination af ratings, stjerner, pris og afstand fra centrum. Dette gør vi for at give dig, hvad vi anser for at være det absolut BEDSTE & MEST RELEVANTE søgeresultat.

Det har vi lavet siden sidst

Nustay udsender en omfattende markedsopdatering om selskabets nylige performance

tirsdag 19. november, 2019|

Nustay har i dag udsendt en omfattende markedsopdatering af selskabets fremskridt mod dens nøglepræstationsindikatorer (KPI'er) siden sin børsnotering i begyndelsen af ​​2019. Dagens opdatering ændrer eller påvirker ikke virksomhedens aktuelle kapitaliseringsbehov, som blev kommunikeret til markedet den 11. oktober 2019. Dagens opdatering søger at give markedet en dybere forståelse af selskabets aktiviteter og de seneste aktioner og fremhæver gennem dette, potentialet for yderligere vækst. 

Læs hele pressemeddelelsen på engelsk her

Bestyrelsesmedlem Simon Skouboe tager rollen som midlertidig bestyrelsesformand i Nustay

onsdag 6. november, 2019|

Nustay annoncerede d. 29. oktober 2019, at selskabets bestyrelsesmedlem og medstifter, Simon Skouboe, har sagt ja til at overtage rollen som midlertidig formand for bestyrelsen. Simon Skouboe vil fungere som bestyrelsesformand i Nustay, indtil der er fundet en permanent erstatning for selskabets  tidligere formand Lone Fønss Schrøder. Efter at en erstatning er fundet, vil Simon Skouboe genoptage sin rolle som bestyrelsesmedlem i Nustay.

LÆS MERE HER

Seneste nyt

Nustay indgår partnerskab med HRS og får adgang til deres portefølje på op til 300.000 hoteller

Den 23. september 2019 har Nustay indgået en partnerskabsaftale med HRS GmbH (“HRS”). HRS er en global distributionskanal for hoteller og giver disse hoteller eksklusiv, hurtig og effektiv adgang til værdifulde målgrupper; rejsende fra globale virksomheder, mellemstore virksomheder og individuelle forretningsrejsende. Dette eksklusive fokus på forretningsrejsende sikrer bedre kapacitetsudnyttelse på hotellet, mere gennemsigtige forhold med virksomheder, og leverer en effektiv udnyttelse af hotellets værelser samt, højere betalende gæster. Aftalen med HRS er strategisk vigtig for Nustay på grund af deres eksklusive hotel-beholdning.

Mød teamet

Mathias Lundø
Nielsen

CEO & Founder

Prisvindende iværksætter
Har bygget 5 tech virksomheder i løbet af sin karriere.
Mathias Lundø Nielsen, en garvet iværksætter inden for e-handel med fem opstartsvirksomheder i bagagen, har sat sig for at erobre et marked til en værdi af 500 milliarder dollar med Nustay.com.
Indtil nu er det lykkedes ham at rejse over 6 millioner dollars i udviklingskapital til Nustay fra en venturekapital-virksomhed og angel-investorer, så han nu står med en virksomhed med mere end 60 fuldtidsansatte medarbejdere i København og Kiev og ambitiøse planer om at ekspandere globalt.
Mathias Lundø Nielsen har en CBL (Certificate in Business & Leadership) fra Henley Business School (dimitterede 2013) og er en af hovedtalerne på TEDx og en række andre Thought Leadership-events om brug af big data i rejsebranchen.

Søren Morbitzer
Christoffersen

CFO

Tidligere: CFO & EVP hos Ultrabulk Shipping A/S, Zacco A/S, Svitzer A/S og TDC Mobil A/S. FD hos Xerox Denmark A/S, RVP hos Citibank N.A. og senior revisor hos KPMG
Andre stillinger: Bestyrelsesmedlem i forskellige skibs- og transportfirmaer, Executive rådgiver, Co-coordinator for den første TEDx Frederiksberg og Mentor ved DTU Hardtech Entrepreneurship

Søren er ansvarlig for ledelse og alle økonomiske, juridiske og compliance aspekter inden for Nustay. Han er drevet af at arbejde i et professionelt og lidenskabeligt miljø. Han har i det meste af sin karriere arbejdet med forandringsledelse i vækstfirmaer, og blandt andet været medvirkende til Svitzers lønsomme vækst fra en lokal operatør på 60 MUSD til en global forretning på 800 MUSD, der opererer i mere end 35 lande.

Doug
Costello

CCO

Tidligere: Head of Business Development, Nustay.com
Andre stillinger: Grundlægger og administrerende direktør for TEDxKEA.

Doug har ansvaret for at opbygge og styre Nustays globale hotelpartnerskaber. Det har været Dougs kerneopgave at sikre, at Nustay har de bedste priser på markedet, og at alle hoteller i alle hjørner af verden kan bookes direkte.
Doug kom til Nustay i virksomhedens opstart, og har i de seneste tre år systematisk og strategisk indgået partnerskaber med førende hotelleverandører over hele verden.
Doug vandt branding- og licensrettighederne til TED i Danmark i 2014, en global nonprofit-organisation, hvis formål er at udbrede idéer, der er værd at sprede. Derefter grundlagde han TEDxKEA, som han var adm. direktør for i 3 år.

Nustay’s hjørne

8 things you won’t believe are in Europe

By |onsdag 24. juli, 2019|

We all know that Europe has a great many things to offer curious travellers. Characteristic capital cities, ruins from antiquity, castles aplenty, etc. Yet, there are some very un-European surprises hidden across the continent that are well worth taking a look at when planning a trip in Europe. 1. Wild monkeys roaming the streets! Yup, that’s right, wild monkeys – or macaques to be precise – roam the streets on the Rock of Gibraltar. This British Overseas Territory nestled on the southern-most tip of Spain, is fascinating for many reasons, above its famed macaques, and well worth a [...]

De andre selskaber på Nordic Rise

Du kan læse mere om de andre selskaber tilknyttet Nordic Rise på forsiden.

Gå til Nordic Rise forsiden

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret omkring nye spændende tiltag på Nordic Rise. Tilmeld dig herunder.

Nyhedsbrev