“Vi vil være verdens bedste og mest nyskabende hotelbookingportal.”

Mathias Lundø Nielsen – CEO

Lær på 2 minutter hvem Nustay er, hvad de laver og hvad de står for:

Hvem er Nustay?

Fundamentet for Nustays medlemseksklusive næstegenerationsplatform til onlinebooking blev lagt i København, hvor vi de dag har deres hovedsæde. Nustay er vokset med raketfart siden grundlæggelsen. De har sat sig for at revolutionere markedet for hotelbooking online. De har ved hjælp af big data og avancerede algoritmer udviklet en bookingplatform, som er skræddersyet til at finde det helt rigtige hotel til den enkelte kunde til en særdeles fordelagtig pris.

Nustay blev grundlagt i september 2014 og er en venturefinansieret virksomhed med prominente investorer, herunder Lars Seier Christensen (grundlægger af Saxo Bank), Casper Christensen (dansk filmstjerne) og RB Investments, som har base i Singapore.

Hvad laver Nustay?

Nustays multikulturelle og passionerede teams arbejder ud fra kontorer i København, Dubai og Kiev. Vi har sat os det mål at blive verdens bedste hotelbookingplatform fordi vi mener, at alle skal have adgang til det væld af hoteller, der findes verden over, og forkæles med lidt luksus. Vi er funderet på værdier som teamwork, enestående kundeservice, udforskning og ambition.
Det er vores mission at tilbyde kunderne den bedste, mest omkostningseffektive og mest intelligente løsning til at finde og booke det helt rigtige hotel til rejsen og samtidig tilbyde hotelejerne en profitabel platform. Vi kalder det den næste generation af hotelbooking.

Altid billigst
Nustay tilbyder den bedste service til de laveste priser på markedet. Du skal blot oprette en konto, og vores billige hotel priser vil blive præsenteret. Endelig er der en måde at begrænse rejseudgifter og bruge flere penge på sjove ting.

Gennemsigtighed betyder ingen skjulte gebyrer
I modsætning til traditionelle hotel booking platforme, inluderer Nustay altid alle skatter og afgifter i priserne (som er juridisk muligt at inkludere). Det betyder, at på Nustay.dk, er prisen som du ser – prisen du betaler. Vi giver dig en god og transparent reservations oplevelse.

Relevante søgeresultater frem for alt
Forbrugere er smarte nok til at vide hvornår virksomheder viser de mest rentable produkter – før de viser de mest relevante resultater. Tro os, når vi siger, at det gør vi ikke. Vores “Smart Search” er en kombination af ratings, stjerner, pris og afstand fra centrum. Dette gør vi for at give dig, hvad vi anser for at være det absolut BEDSTE & MEST RELEVANTE søgeresultat.

Det har vi lavet siden sidst

5 væsentlige regler for storbyferie med (meget) små børn

tirsdag 27. august, 2019|

At rejse med børn betyder ikke et farvel til storbyferier Der er bare noget tiltrækkende ved korte ferier til udenlandske bycentre, hvor man kan opleve nogle af de mærkværdige og anderledes ting, de har at byde på. Uanset om du kun lige er blevet forælder og tænker på din første familietur, eller du er en erfaren forælder, der har undgået storbyferie for enhver pris - så kan du ved at følge disse 5 regler sætte storbyferier tilbage på din rejseplan. REGEL ET - BESTIL ET BØRNEVENLIGT HOTEL Dette betyder ikke bare at booke et hotel, der tilbyder [...]

  • Siden sidst - Spotlight byder Nustay velkommen

Nustay A/S noteret på Spotlight.

onsdag 24. juli, 2019|

Det har længe været Nustays ønske at blive noteret på børsen (Spotlight Stock Market), som er et led i at finansiere virksomhedens fortsatte vækst i fremtiden. Kapitalen er primært beregnet til at finansiere markedsføringen af Nustays hotelbookings-platform, driftsomkostninger og skabe spredning i ejerskabet for at muliggøre og opbygge en bred base af ambassadører og potentielle nye kunder. Nustay foretog en børsnotering til cirka 21,3 millioner danske kroner før udstedelsesomkostninger inden noteringen på Spotlight Stock Market. Den 22. marts 2019 blev (dette til en realitet, og) Nustay A/S (blev) noteret på Spotlight.

Seneste nyt

Nustay indgår partnerskabsaftale med Innstant Travel

Tidligere på måneden meddelte Nustay, at de har indgået en fortløbende distributionsaftale med Innstant Limited (“Innstant Travel”) om inkludering af samtlige af deres omkring 750.000 hoteller og anden indkvartering på Nustays hotelbookings-platform. Aftalen omfatter også mere end 20.000 hoteller som der er individuelle aftaler med.

Innstant Travel er en førende global udbyder af engrossalgsprodukter og -tjenester, som internationale kunde- og salgsteams varetager i 12 lande i Europa, Mellemøsten og USA.

“Det er meget glædeligt at meddele denne nye aftale med Innstant Travel, en førende global leverandør af engrossalgsprodukter og -tjenester. Jeg er sikker på, at denne distributionsaftale kommer begge parter til gode, og jeg ser frem til vores samarbejde ”, kommenterer Mathias Lundø Nielsen, CEO og Founder.

Som kommentar til denne seneste udvikling, tilføjer Darryl Ismail, CEO for Innstant Travel følgende:
“Innstant Travel glæder sig over at samarbejde med en innovativ industrileder som Nustay. Vores omfattende samling hoteller på globalt plan vil kunne tilbyde Nustays kunder endnu flere valg og fleksibilitet. Dette strategiske partnerskab er et bevis på vores løbende engagement i at støtte og udvide vores globale partnernetværk .”

Mød teamet

Mathias Lundø
Nielsen

CEO & Founder

Prisvindende iværksætter
Har bygget 5 tech virksomheder i løbet af sin karriere.
Mathias Lundø Nielsen, en garvet iværksætter inden for e-handel med fem opstartsvirksomheder i bagagen, har sat sig for at erobre et marked til en værdi af 500 milliarder dollar med Nustay.com.
Indtil nu er det lykkedes ham at rejse over 6 millioner dollars i udviklingskapital til Nustay fra en venturekapital-virksomhed og angel-investorer, så han nu står med en virksomhed med mere end 60 fuldtidsansatte medarbejdere i København og Kiev og ambitiøse planer om at ekspandere globalt.
Mathias Lundø Nielsen har en CBL (Certificate in Business & Leadership) fra Henley Business School (dimitterede 2013) og er en af hovedtalerne på TEDx og en række andre Thought Leadership-events om brug af big data i rejsebranchen.

Simon Lajlev
Larsen

CFO

Tidligere: FP & A Leader EMEA hos FMC Corporation
Øvrige stillinger: Operationsleder hos Karmaneju, CEO hos Oill extracted under Copenhagen, VP Finans hos Pandora Asia, Senior Manager hos Ernst & Young

Simon er ansvarlig for økonomi, jura og compliance i hele Nustay, og hans hovedopgave er at sikre, at vi både internt og eksternt giver et rettidigt, gennemsigtigt og relevant billede af vores resultater, udviklingsområder og fremtidige forventninger. Derudover er han ansvarlig for at holde orden i eget hus, f.eks. at overholde alle love og regler og effektiv forvaltning af likvider og finansiering.
Simon har en mastergrad i økonomi kombineret med næsten 15 års erfaring inden for rådgivning og revision fra Ernst & Young.

Doug
Costello

CCO

Tidligere: Head of Business Development, Nustay.com
Andre stillinger: Grundlægger og administrerende direktør for TEDxKEA.

Doug har ansvaret for at opbygge og styre Nustays globale hotelpartnerskaber. Det har været Dougs kerneopgave at sikre, at Nustay har de bedste priser på markedet, og at alle hoteller i alle hjørner af verden kan bookes direkte.
Doug kom til Nustay i virksomhedens opstart, og har i de seneste tre år systematisk og strategisk indgået partnerskaber med førende hotelleverandører over hele verden.
Doug vandt branding- og licensrettighederne til TED i Danmark i 2014, en global nonprofit-organisation, hvis formål er at udbrede idéer, der er værd at sprede. Derefter grundlagde han TEDxKEA, som han var adm. direktør for i 3 år.

Nustay’s hjørne

8 things you won’t believe are in Europe

By |onsdag 24. juli, 2019|

We all know that Europe has a great many things to offer curious travellers. Characteristic capital cities, ruins from antiquity, castles aplenty, etc. Yet, there are some very un-European surprises hidden across the continent that are well worth taking a look at when planning a trip in Europe. 1. Wild monkeys roaming the streets! Yup, that’s right, wild monkeys – or macaques to be precise – roam the streets on the Rock of Gibraltar. This British Overseas Territory nestled on the southern-most tip of Spain, is fascinating for many reasons, above its famed macaques, and well worth a [...]

De andre selskaber på Nordic Rise

Du kan læse mere om de andre selskaber tilknyttet Nordic Rise på forsiden.

Gå til Nordic Rise forsiden

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret omkring nye spændende tiltag på Nordic Rise. Tilmeld dig herunder.

Nyhedsbrev