“Copytrading – en banebrydende investeringsform”

Jan Andersen – CEO

Lær på 1,5 minut hvem NPinvestor er, hvad de laver og hvad de står for

Hvem er NPinvestor?

Banebrydende investeringsform for private investorer
NPinvestor.com udbyder en enkel og åben handelsplatform til investering og formuepleje som tjener investorers interesser. Ingen mellemled eller skjulte omkostninger – platformen er skabt af private investorer, til gavn for private investorer.

“Copy trading” er en simpel investeringsmetode, hvor investor automatisk får samme handler og priser, som uvildige og erfarne investeringseksperter har, når de selv udfører handler ud fra deres egen strategi og formuepleje. Copy Trader Masteren investerer med sin personlige portefølje og efter egen strategi og har dermed altid ”hånden på kogepladen”.

Det er også muligt at oprette ”lukkede grupper” af investorer eller netværk som benytter Copy trading faciliteterne i Straticator og som derfor udelukkende giver gruppens medlemmer en eksklusiv adgang – det kan f.eks. være investeringsklubber, familier, netværk, fonde og professionelle investorer.

NPinvestor.com A/S er en dansk fintech virksomhed inden for investeringsmarkedet. Vi er en dansk virksomhed med dansk personale og du er altid velkommen til at ringe, skrive eller komme forbi vores kontor ved Ørestad station.

Hvad laver NPinvestor?

Straticator – en ny generation investeringsplatform
NPnvestors trading platform Straticator er en ny generation trading teknologi med en komplet værktøjskasse af funktioner og features, hvor investorer kan drage fordel af nye og innovative investeringsformer til handel, porteføljestyring og formuepleje. Det ændrer måden der investeres mere effektivt, transparent og succesrigt på. Kunder tilbydes mulighed for at investere online til konkurrencedygtige priser, i flere aktivklasser (aktier, CFD, indeks, valuta), på tværs af de globale finansielle markeder i realtid, fra én samlet konto via mobil, tablet og computer.

I Straticator platformen bestemmer investor selv om der benyttes ”Copy trading” og/eller om der handles værdipapirer på egen hånd. Det giver investorer særlige fordele og muligheder, der ikke tilbydes af konventionelle udbydere og platforme hos banker og brokere.

Det er gratis at blive oprettet som kunde. Vi har ingen depotgebyrer eller skjulte omkostninger.
Du kan læse mere på www.npinvestor.com hvor du også kan blive oprettet som kunde. Det er hurtigt at blive oprettet så du kan Copy trade – det hele sker online og du underskriver med NemID.

Vil du følge en Copy Master Trader? Det er let at være med

Sådan bliver du kunde
Se prisliste her!

Er du interesseret i at vide mere om hvad du kan copy trade? Så klik på knappen herunder og udfyld formularen på siden.

Gå til kontakt formular

Det har vi lavet siden sidst

Hvad er Copy Trading

mandag 4. november, 2019|

I videoen herover, kan du blive klogere på hvad Copy Trading er på ca. 2 minutter.  

Princippet bag Copy Trading
Investorer kan i Straticator følge og kopiere deres investeringsvenner og eksperters (Copy Trader Mastere) handler og strategier og automatisk få samme handler, allokering og risikospredning. I stedet for som i dag hvor man i bedste tilfælde han se andres modelporteføljer eller modtage analytikeres anbefalinger efter, at markedet er handlet af. De gode råd og analyser kommer ofte på bagkant.

LÆS MERE HER

Stemningsbilleder fra event

tirsdag 6. august, 2019|

Det var en fantastisk aften, og vi var i ekstase over den store tilslutning og fremmøde på SOHO. Tusind tak til de 80 fremmødte. Vi havde en udbytterig aften, og det håber vi også, at [...]

Seneste nyt

Mød teamet

Jan
Andersen

CEO

Jan F. Andersen er Master of Science in Economics and Business Administration MSc (Econ).

Jan Andersen har arbejdet med ledelse, forretningsudvikling og investering i digitale og internetbaserede konsulent-, media- og softwarevirksomheder siden 1994.

Jan F. Andersen var medstifter af Adpepper Media International N.V, der blev børsnoteret på Frankfurter Börse i 2000.

Jan F. Andersen var medstifter af investeringsselskabet DK Trends Invest A/S, der blev børsnoteret på Københavns fondsbørs i 2007 og direktør for selskabet i perioden 2007-2011 samt været medejer og i ledelsen af NPinvestor.com A/S koncernen siden 2004.

Christoffer
Colding

BESTYRELSESFORMAND

Christoffer Colding har gennem sin karriere varetaget ledende positioner i selskabers direktioner og bestyrelser inden for finans og investering.

Christoffer Colding er Master of Science in Finance and Accounting.

Har siden 2014 været Investerings-direktør og Vice President hos Capital Investment A/S og før det Senior Commercial Manager hos Dong Energy A/S.

Remonda Z.
Kirketerp-Møller

BESTYRELSESMEDLEM

Remonda Z. Kirketerp-Møller er advokat og en anerkendt ekspert inden for FinTech, RegTech og regulering af finansielle ydelser med en industri erfaring på mere end 16 år.

Remonda har gennem mere end et årti haft executive stillinger hos Saxo Bank og CFH Clearing, to meget succesfulde hurtigt voksende globale firmaer, hvor hun var involveret i arbejdet, udfordringerne og udviklingen omkring global regulatorisk compliance.

Remonda etablerede det danske RegTech selskab muinmos Aps i 2012 med henblik på automatisering af juridiske og regulatoriske udfordringer i forbindelse med vurdering af kundeklassificering.

Remonda er autoriseret og reguleret af the Solicitors Regulation Authority of England and Wales, medlem af det danske Advokatsamfundet, en velanset europæisk advokat og med-forfatter til “The RegTech Book”, som publiceres (Wiley) sommeren 2018.

Ansvarsfraskrivelse

Denne udgivelse leveret af NPinvestor er alene til orientering. Udgivelser fra NPinvestor indeholder information, synspunkter og vurderinger som alene er til orientering. NPinvestor yder ikke investeringsrådgivning. NPinvestor kan ikke drages til ansvar på nogen måde for eventuelle fejl og mangler eller for dispositioner foretaget som følge af brug af NPinvestor. Læs om ansvarsfraskrivelse her. Det er ikke tilladt at videregive eller offentliggøre indhold fra NPinvestor uden forudgående aftale. Læs om ophavsret her.

Det understreges, at historiske afkast ikke er garanti fremtidig gevinst. Der kan samtidig anvendes gearing, hvilket øger risikoen for både tab og gevinst og kunder kan ved gearing tabe mere, end de har sat ind på kontoen. I handelsplatformen og de indbyggede services kan indeholde høj-risiko produkter. Følges andres strategier, porteføljer og handler er der tale om handelssignaler, så der er intet element af rådgivning i systemet. Eventuelle afvigelser fra strategier foretages udelukkende af kunden selv.
Det er forbundet med høj risiko at investere. Nærværende eller øvrig information fra NPinvestor og partnere er ingen anbefaling eller opfordring til at handle og NPinvestor samt alle partnere kan ikke stilles til ansvar for kunders handler og dispositioner.
Er du i tvivl så søg uafhængig rådgivning.

Risikoadvarsel: Handel i CFD’er og valuta (FX) indebærer en høj risiko for at miste sine penge hurtigt grundet gearing. Du bør kun investere med kapital du kan tåle at tabe. Du bør sikre, at du forstår de involverede risici, og om nødvendigt indhente uafhængig finansiel rådgivning. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidig gevinst. 74-89% af detailkunder mister penge, når de handler med CFD’er.

Copyright NPinvestor A/S, 2019

De andre selskaber på Nordic Rise

Du kan læse mere om de andre selskaber tilknyttet Nordic Rise på forsiden.

Gå til Nordic Rise forsiden

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret omkring nye spændende tiltag på Nordic Rise. Tilmeld dig herunder.

Nyhedsbrev