Det stærke samarbejde mellem Freetrailer og ICA Maxi fortsætter, og supermarkedskæden tilføjer yderligere 2 butikker med hver en 3-årige aftale. Der er i denne omgang tale om ICA Maxi Toftanäs og ICA Maxi Trelleborg, som henholdsvis får leveret 10 nye trailere til butikken i Toftanäs og 4 nye trailere til Trelleborg.

Det er fantastisk, at ICA Maxi butikkerne fortsat investerer i Freetrailer konceptet. Siden vores opstart med ICA Malmø ser vi tydeligt en stigende interesse i lokalsamfundet for vores serviceydelse, hvilket b.la. vidner om, at deleøkonomien for alvor er ved at etablere sig indenfor trailerudlejning i Sverige. Vores samarbejde har stort potentiale for begge parter, og vi har tiltro til, at Freetrailer konceptet udbredes til flere af kædens butikker rundt om i Sverige” siger Allan Sønderskov Darré, Group CEO.

Tilbuddet om gratis trailerudlejning er et godt supplement til ICA koncernens vision om at gøre hverdagen lidt enklere, og Freetrailerne leveres også med den smarte låseløsning Freelock, som er 100% selvbetjent og herved giver kunderne fuld fleksibilitet. Det samlede initiativ vil bidrage til det høje kundeserviceniveau, som ICA kontinuerlig søger at højne.

”Freetrailers koncept, om at give kunderne muligheden for at låne en gratis trailer, matcher vores DNA om at sætte kunden i centrum og gøre hverdagen mere enkel. Vi er meget begejstret for samarbejdet, som uden tvivl vil medvirke til endnu stærkere kunderelationer og samtidig får vi en stor eksponering i lokalområdet via reklamen på trailerne” siger Anders Somstedt, ICA Maxi Trelleborg.