“Fra startup til markedsleder i både Danmark, Sverige og Norge”

Allan Sønderskov Darré – CEO

Lær på 1 minut hvem Freetrailer er, hvad de laver og hvad de står for

Hvem er Freetrailer?

Freetrailer startede for 14 år siden med et koncept, der blev båret frem af nutidens deleøkonomi. Konceptet skulle gøre gavn og gøre en forskel, samtidig med, at man kunne tjene på det. Kernen i deleøkonomien.

Da de første gratis Freetrailere rullede ud på landevejene i 2004, var der ikke mange inden for udlejningsbranchen, der troede på vores dele-økonomiske forretningsmodel – nu er vi markedslederne. Freetrailer udlåner gratis trailere gennem samarbejdspartnere i Danmark, Sverige, Tyskland og Norge.

Hvad laver Freetrailer?

Freetrailer er en dansk teknologi-virksomhed, grundlagt i 2004 med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform.

Virksomheden tilbyder i dag sine kunder en 100 procent selvbetjeningsløsning via app og elektronisk lås, der giver kunderne fuld fleksibilitet. Konceptet har vist sig at skabe øget trafik til butikkerne på en nytænkende og anderledes måde.

Siden opstarten har mere end 2 millioner kunder lånt en gratis Freetrailer hos IKEA, SILVAN, Pelican Self Storage – eller hos en af virksomhedens mere end 30 andre samarbejdspartnere i Norden. Virksomheden arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Det danske dagblad Børsen har tildelt Freetrailer syv vækstgazeller i streg. Freetrailer står i dag med et yderst rentabelt og globalt skalerbart forretningskoncept, der bygger på en gennemtestet og robust it-platform.

Det har vi lavet siden sidst

Vi fortsætter vores vækstrejse i Freetrailer

tirsdag 23. juli, 2019|

I tråd med vores ekspansionsplaner og det hurtigt voksende behov for miljøvenlige transportmuligheder, har vi i dag indgået et spændende samarbejde med den tyske virksomhed Nüwiel GmbH. Deres innovative og bæredygtige e-trailere vil blive tilføjet til Freetrailers eksisterende produktsortiment og i tæt samarbejde tager vi fat på udfordringerne omkring Last Mile Delivery. “Vi er stolte af at kunne informere jer om det nye samarbejde med NÜWIEL, som vi ser som værende et strategisk stærkt match til vores eksisterende forretningsmodel. Dertil er udvidelsen af vores produktsortiment, til nu også at omfatte et miljøvenligt alternativ, et tiltag som vi længe har ønsket” udtaler Allan Sønderskov Darré – Group CEO. Samarbejdet indledes i Q3 2019 og vil i første omgang lanceres i Danmark og Tyskland. Læs hele pressemeddelelsen her:https://lnkd.in/g728Gpw

Seneste nyt

Samarbejdet styrkes mellem Freetailer Group A/S og ICA Maxi med yderligere tilføjelser af nye butikker til eksisterende aftale

Det stærke samarbejde mellem Freetrailer og ICA Maxi fortsætter, og supermarkedskæden tilføjer yderligere 2 butikker med hver en 3-årige aftale. Der er i denne omgang tale om ICA Maxi Toftanäs og ICA Maxi Trelleborg, som henholdsvis får leveret 10 nye trailere til butikken i Toftanäs og 4 nye trailere til Trelleborg.
”Det er fantastisk, at ICA Maxi butikkerne fortsat investerer i Freetrailer konceptet. Siden vores opstart med ICA Malmø ser vi tydeligt en stigende interesse i lokalsamfundet for vores serviceydelse, hvilket b.la. vidner om, at deleøkonomien for alvor er ved at etablere sig indenfor trailerudlejning i Sverige. Vores samarbejde har stort potentiale for begge parter, og vi har tiltro til, at Freetrailer konceptet udbredes til flere af kædens butikker rundt om i Sverige” siger Allan Sønderskov Darré, Group CEO.

Tilbuddet om gratis trailerudlejning er et godt supplement til ICA koncernens vision om at gøre hverdagen lidt enklere, og Freetrailerne leveres også med den smarte låseløsning Freelock, som er 100% selvbetjent og herved giver kunderne fuld fleksibilitet. Det samlede initiativ vil bidrage til det høje kundeserviceniveau, som ICA kontinuerlig søger at højne.

”Freetrailers koncept, om at give kunderne muligheden for at låne en gratis trailer, matcher vores DNA om at sætte kunden i centrum og gøre hverdagen mere enkel. Vi er meget begejstret for samarbejdet, som uden tvivl vil medvirke til endnu stærkere kunderelationer og samtidig får vi en stor eksponering i lokalområdet via reklamen på trailerne” siger Anders Somstedt, ICA Maxi Trelleborg.

Mød teamet

Allan
S. Darré

CEO

Allan har en baggrund inden for logistik & distribution, salg & marketing samt IT.

Han har haft C-level positioner i bl.a. Hyberchannel, GetHelp og Agency.com.

Derudover har han etableret Desktop Gruppen, Preform Kommunikation A/S (solgt i 1999) samt internetbureauet Grapenet (solgt i 2005)

Philip
Filipsen

CFO

Philip har de seneste 20 år arbejdet med økonomistyring, koncernrapportering og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder i ind- og udland.

Han er en del af direktionen og kender forretningen til bunds.

Philip er uddannet i finansiering fra Handelshøjskolen i København, og har flere års erfaring som investeringsdirektør i forsikrings- og bankverdenen.

Fie
Kemplar

COO

Fie har mere end 15 års projektledererfaring og er ansvarlig for service.

Tidligere har hun været projektleder i PFA Pension, Europæiske Forsikring og Berlingske Media.

Fie har en struktureret tilgang, stort drive og motiveres af at fastsætte en strategi og nå den.

Freetrailer’s hjørne

Freelock i Norden foran planen

tirsdag 28. maj, 2019|

Freetrailers elektroniske selvbetjeningsløsning Freelock, med smartphone-app og elektroniske lås, er nu udrullet i alle selskabets aktive lande. Ambitionen om lanceringen i regnskabsåret 2018/19 er dermed indfriet væsentlig hurtigere end planlagt. Med løsningen overgår Freetrailer til at være en fuld digital tjeneste, der tilbyder sine brugere en endnu større fleksibilitet, og brugerne kvitterer med flere udlejninger. Det giver en højere udlejningsfrekvens pr. trailer og en bedre forretning for alle, siger CEO Allan Sønderskov Darré. Siden 2016 har det været muligt at låne en dansk trailer via Freelock. Nu er selskabets svenske og norske trailere kommet med på vognen – og det [...]

De andre selskaber på Nordic Rise

Du kan læse mere om de andre selskaber tilknyttet Nordic Rise på forsiden.

Gå til Nordic Rise forsiden

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret omkring nye spændende tiltag på Nordic Rise. Tilmeld dig herunder.