“Fra startup til markedsleder i både Danmark, Sverige og Norge”

Allan Sønderskov Darré – CEO

Lær på 1 minut hvem Freetrailer er, hvad de laver og hvad de står for

Hvem er Freetrailer?

Freetrailer startede for 14 år siden med et koncept, der blev båret frem af nutidens deleøkonomi. Konceptet skulle gøre gavn og gøre en forskel, samtidig med, at man kunne tjene på det. Kernen i deleøkonomien.

Da de første gratis Freetrailere rullede ud på landevejene i 2004, var der ikke mange inden for udlejningsbranchen, der troede på vores dele-økonomiske forretningsmodel – nu er vi markedslederne. Freetrailer udlåner gratis trailere gennem samarbejdspartnere i Danmark, Sverige, Tyskland og Norge.

Hvad laver Freetrailer?

Freetrailer er en dansk teknologi-virksomhed, grundlagt i 2004 med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform.

Virksomheden tilbyder i dag sine kunder en 100 procent selvbetjeningsløsning via app og elektronisk lås, der giver kunderne fuld fleksibilitet. Konceptet har vist sig at skabe øget trafik til butikkerne på en nytænkende og anderledes måde.

Siden opstarten har mere end 2 millioner kunder lånt en gratis Freetrailer hos IKEA, SILVAN, Pelican Self Storage – eller hos en af virksomhedens mere end 30 andre samarbejdspartnere i Norden. Virksomheden arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Det danske dagblad Børsen har tildelt Freetrailer syv vækstgazeller i streg. Freetrailer står i dag med et yderst rentabelt og globalt skalerbart forretningskoncept, der bygger på en gennemtestet og robust it-platform.

Det har vi lavet siden sidst

Freetrailers IT-afdeling har holdt Stand Up Meeting

tirsdag 15. oktober, 2019|

Freetrailer opfattes af mange som en trailerudlejningsvirksomhed. Dette er også helt korrekt, da vores kerneydelse netop er  udlejning af trailere via vores digitale bookingplatform.

Men Freetrailer er ikke kun en trailerudlejningsvirksomhed, vi anser os selv, også værende en IT-virksomhed da hele vores infrastruktur og håndtering af trailerne sker via vores specieludviklede teknologisystem. Gennem vores app kan kunden reservere, afhente og returnere traileren og kombineret med vores digitale låseløsning får kunderne den fulde fleksibilitet som i dag er essentielt.

LÆS MERE HER

Nyt innovativt samarbejde og øget interesse fra flere retailkæder får Freetrailer Group A/S til at åbne kontor i Tyskland

fredag 11. oktober, 2019|

Freetrailers nylige samarbejde med den tyske teknologivirksomhed Nüwiel har allerede vist sig at være et stærkt match. Den innovative E-trailer, som nu er en del af Freetrailers produktportefølje, har vagt stor interesse fra flere retailkæder syd for grænsen. Derfor åbner Freetrailer nu kontor i Hamborg, oktober 2019.

”Vi er utrolig glade for den interesse, som større retailkæder allerede viser ift. vores E-trailer – den eldrevne transportløsning til cykel og gåben. Derfor har vi nu valgt at åbne en afdeling i Hamborg” fortæller Freetrailers Founder, Allan Sønderskov Darré.

LÆS MERE HER

Seneste nyt

Samarbejdet styrkes mellem Freetailer Group A/S og ICA Maxi med yderligere tilføjelser af nye butikker til eksisterende aftale

Det stærke samarbejde mellem Freetrailer og ICA Maxi fortsætter, og supermarkedskæden tilføjer yderligere 2 butikker med hver en 3-årige aftale. Der er i denne omgang tale om ICA Maxi Toftanäs og ICA Maxi Trelleborg, som henholdsvis får leveret 10 nye trailere til butikken i Toftanäs og 4 nye trailere til Trelleborg.

”Det er fantastisk, at ICA Maxi butikkerne fortsat investerer i Freetrailer konceptet. Siden vores opstart med ICA Malmø ser vi tydeligt en stigende interesse i lokalsamfundet for vores serviceydelse, hvilket b.la. vidner om, at deleøkonomien for alvor er ved at etablere sig indenfor trailerudlejning i Sverige. Vores samarbejde har stort potentiale for begge parter, og vi har tiltro til, at Freetrailer konceptet udbredes til flere af kædens butikker rundt om i Sverige” siger Allan Sønderskov Darré, Group CEO.

LÆS MERE HER

Mød teamet

Allan
S. Darré

CEO

Allan har en baggrund inden for logistik & distribution, salg & marketing samt IT.

Han har haft C-level positioner i bl.a. Hyberchannel, GetHelp og Agency.com.

Derudover har han etableret Desktop Gruppen, Preform Kommunikation A/S (solgt i 1999) samt internetbureauet Grapenet (solgt i 2005)

Philip
Filipsen

CFO

Philip har de seneste 20 år arbejdet med økonomistyring, koncernrapportering og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder i ind- og udland.

Han er en del af direktionen og kender forretningen til bunds.

Philip er uddannet i finansiering fra Handelshøjskolen i København, og har flere års erfaring som investeringsdirektør i forsikrings- og bankverdenen.

Fie
Kemplar

COO

Fie har mere end 15 års projektledererfaring og er ansvarlig for service.

Tidligere har hun været projektleder i PFA Pension, Europæiske Forsikring og Berlingske Media.

Fie har en struktureret tilgang, stort drive og motiveres af at fastsætte en strategi og nå den.

Freetrailer’s hjørne

Freetrailer Teamet udtaler sig:

tirsdag 28. maj, 2019|

Marketing

1) Hvorfor var og er Freetrailer den rette arbejdsplads for dig?

- Kort før jeg blev ansat hos Freetrailer, blev virksomheden noteret på den svenske børs Spotlight Stock Market. Jeg har længe haft en interesse i aktiemarked, handel, psykologien bag samt fundet det ganske interessant, hvilke faktorer som kan have indvirkning på market. Jeg så Freetrailer som værende en god, interessant og fremdreven virksomhed at komme ind i med mulighed for at lære og viderebygge på mine kvalifikationer. Det har været en utrolig spændende rejse og er fortsat et væksteventyr, både for mig og for Freetrailer.

De andre selskaber på Nordic Rise

Du kan læse mere om de andre selskaber tilknyttet Nordic Rise på forsiden.

Gå til Nordic Rise forsiden

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret omkring nye spændende tiltag på Nordic Rise. Tilmeld dig herunder.