“Fra startup til markedsleder i både Danmark, Sverige og Norge”

Philip Filipsen – CEO

Lær på 1 minut hvem Freetrailer er, hvad de laver og hvad de står for

Hvem er Freetrailer?

Freetrailer startede for 14 år siden med et koncept, der blev båret frem af nutidens deleøkonomi. Konceptet skulle gøre gavn og gøre en forskel, samtidig med, at man kunne tjene på det. Kernen i deleøkonomien.

Da de første gratis Freetrailere rullede ud på landevejene i 2004, var der ikke mange inden for udlejningsbranchen, der troede på vores dele-økonomiske forretningsmodel – nu er vi markedslederne. Freetrailer udlåner gratis trailere gennem samarbejdspartnere i Danmark, Sverige, Tyskland og Norge.

Hvad laver Freetrailer?

Freetrailer er en dansk teknologi-virksomhed, grundlagt i 2004 med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform.

I samarbejde med selskabets partnere bl.a. IKEA, Pelican og Bilka stilles transportløsningen til rådighed for partneres kunder i Skandinavien. Konceptet har vist sig at skabe øget trafik til butikkerne på en nytænkende og anderledes måde.

Med en 100% selvbetjeningsløsning via app og elektronisk lås gives der fuld fleksibilitet til partnerne og deres kunder, og i dag har mere end 2,5 millioner personer gjort brug af Freetrailers service. Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Fakta:
+40 samarbejdspartnere
+250 afhentningssteder
+1500 trailere

Det har vi lavet siden sidst

Podcast med Freetrailer om deres regnskab og virksomheden

søndag 17. november, 2019|

I 30. episode af Ophelia Invest Talks har vi Philip Philipsen, CFO hos Freetrailer i studiet. Han fortæller hvad man skal være opmærksom på i læsningen af et selskabs regnskab. Og hvorfor. Og så snakker vi selvfølgelig om Freetrailer; hvordan er det gået og hvad ligger og venter i fremtiden. Selskabet er udspringer af en deleøkonomisk tankegang - hvorfor eje når vi kan leje.

Freetrailer Group A/S rapporterer om betydelig vækst i Q1 2019/2020 på 27,2 %

fredag 25. oktober, 2019|

Fornyligt meldte Freetrailer om indtræden på det tyske marked med åbning af kontor i Hamborg og beretter nu også om en betydelig styrkelse af virksomhedens position på de eksisterende markeder i Skandinavien. Sammenlignet med samme periode sidste år, kan Freetrailer nu rapportere om signifikant vækst, i antallet af samarbejdspartnere og antal af udlejninger.

Freetrailers forretningsmodel og voksne position på det Skandinaviske marked viser sig yderst gavnlig, hvor udlejningsfrekvensen aldrig har været højere. En stigning i antallet af udlejninger på 27,2% i Q1 2019/2020 - fra 88.000 sidste år til 113.000 udlejninger i år – indikerer, at Freetrailer står overfor et rekord godt år.

LÆS MERE HER

Seneste nyt

Mød teamet

Philip
Filipsen

CEO

Philip har de seneste 20 år arbejdet med økonomistyring, koncernrapportering og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder i ind- og udland.

Han er en del af direktionen og kender forretningen til bunds.

Philip er uddannet i finansiering fra Handelshøjskolen i København, og har flere års erfaring som investeringsdirektør i forsikrings- og bankverdenen.

Freetrailer's hjørne

Freetrailer Teamet udtaler sig:

tirsdag 28. maj, 2019|

Marketing

1) Hvorfor var og er Freetrailer den rette arbejdsplads for dig?

- Kort før jeg blev ansat hos Freetrailer, blev virksomheden noteret på den svenske børs Spotlight Stock Market. Jeg har længe haft en interesse i aktiemarked, handel, psykologien bag samt fundet det ganske interessant, hvilke faktorer som kan have indvirkning på market. Jeg så Freetrailer som værende en god, interessant og fremdreven virksomhed at komme ind i med mulighed for at lære og viderebygge på mine kvalifikationer. Det har været en utrolig spændende rejse og er fortsat et væksteventyr, både for mig og for Freetrailer.

De andre selskaber på Nordic Rise

Du kan læse mere om de andre selskaber tilknyttet Nordic Rise på forsiden.

Gå til Nordic Rise forsiden

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret omkring nye spændende tiltag på Nordic Rise. Tilmeld dig herunder.