“Vi benytter indsigt, ideer og indhold til at skabe ensartede brandoplevelser i den digitale verden”

Jesper Valentin – CEO

Lær på 1,5 minut hvem Agillic er, hvad de laver og hvad de står for

Hvem er Agillic?

Vi er et danskbaseret softwarefirma med en proprietær marketingautomatiseringsløsning, der fungerer som en platform for loyalitetsklubber og kundekommunikation på tværs af alle kanaler.

Sammen med et netværk af partnere og agenturer hjælper vi virksomheder som Matas, Sydbank, Mofibo og Egmont med at kommunikere og kommunikere problemfrit med deres kunder.

Hvad laver Agillic?

Agillic er en kundemarkedsføringsplatform designet af marketingfolk for marketingfolk med ideen om at skabe en marketingplatform bygget op omkring kunden. Dette er vores fundament til at være den foretrukne platform i at levere den rigtige besked til de rigtige kunder, på det rigtige tidspunkt og på det rigtige sted.

Med Agillic kan din platform vokse, mens du vedtager flere kommunikationskanaler undervejs uden at skulle købe add-ons eller købe ekstra lagerplads. Og uden nogen dyre hardwarekrav vil vores skybaserede Agillic-platform få din markedsføring til at køre på ingen tid.

Det har vi lavet siden sidst

Nye kolleger

1. august 2019|

Det går godt i Agillic, og vi har i denne måned budt hele fem nye medarbejdere velkommen. Så sig pænt goddag til Ben, Nathalie, Søren, Peter and Abdu.

New colleagues in Agillic

Seneste nyt

Register today

Mød teamet

Jesper Valentin

CEO

Jesper har en MSc i Kommunikations- og Medievidenskab fra IT-Universitetet i København.

Jesper tiltrådte Agillic som administrerende direktør i november 2014. Med en baggrund i digitale agenturer, herunder at være Forretningsdirektør for det globale digitale bureau Valtech, han er en høj erfaren og visionær forretningsstrategist inden for digital markedsføring.

Christian Tange

CFO

Christian har en cand.merc. I økonomi og erhvervsøkonomi fra Handelshøjskolen i København.

Christian tiltrådte Agillic som økonomidirektør i april 2018. Med mere end 16 år ‘ erfaring som CFO i internationale vækstvirksomheder og investeringsfonde har Christian en stor erfaring inden for udvikling og økonomistyring af børsnoterede vækstvirksomheder.

Thomas Gaarde

CCO

Thomas har en kandidat i International Marketing fra Niels Brock Copenhagen Business College.

Thomas sluttede sig til Agillic som Chief Sales Officer i maj 2018, inden den tager rollen som CCO.

Thomas har været involveret i flere succesrige forretningsvækst processer, herunder dansk-grundede og internationalt anerkendte Sitecore. Med mange års erfaring fra Andre vækstvirksomheder driver Thomas Agillics kommercielle vækst.

Agillic’s hjørne

Vores input om Subscription Economy

By |28. maj 2019|

Subscription Economy og især de tilbagevendende indtægter har i de senere år været en game changer. Fra vores fitness-medlemskab til Netflix og HBO betaler vi abonnement, og så længe vi sætter pris på tjenesten, forbliver vi om bord. Det samme gælder for B2B-abonnementer og grunden til, at Microsoft genvandt tronen som verdens mest værdifulde selskab.

Som et firma i B2B-branchen for Subscription Economy har Agillic et perspektiv på dette vigtige emne, vi gerne vil dele. Så vi håber du vil nyde denne video, og hvis du gør det, er du velkommen til at dele den. Også, hvis du gerne vil vide mere, så kontakt os på contact@agillic.com

De andre selskaber på Nordic Rise

Du kan læse mere om de andre selskaber tilknyttet Nordic Rise på forsiden.

Gå til Nordic Rise forsiden

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret omkring nye spændende tiltag på Nordic Rise. Tilmeld dig herunder.